Kemenes katinka üzente 9 éve

Isteni ez a zene. Az ember lelkébe hatol.

Válasz

Szélpál Ibolya üzente 9 éve

Nem tudom már a csodálatomat kifejezni!

Válasz

Farkas Aranka Olga üzente 11 éve

Még mindig meghat ez a zene!!!!! Egy hírt közölnék. ANATOLE HONGROIS 2013,06,08.-án dedikál Budapesten az ünnepi könyvhéten a Vörösmarty téren, 10 óra és 11:30 óra közötti időben. Gyertek, ott leszek én is, és sokan.

Válasz

Bacsa Margó üzente 12 éve

Minden zenét végig hallgattam a szerzötöl. Mindegyik csodálatos, nincs külömbség. Mindegyik más témát ad elö. Igazi klasszis.

Válasz

Lásztó Tari üzente 12 éve

Újra meghallgattam ezt a csodálatos zenét, idáig majd 500 alkalommal. Na meg elolvastam a Révész István levelét is. Az idők folyamán kiderült, Anatole Hongrois újra alkotott. Készen van a Gyermek koldus operett zenekari-stúdió CD lemeze. Vagy a Lyoni Trubadur barokk zenei operettje. Anatole bizonyította, ez a Révész István egy szélhámos. Sajnos a Biróság-rendörség megcibálta a művészt a szélhámos hazugságai végett, és még csak meg sem dorgálták a hivatalok. De ezt meg is írta a híres művész, ezért menekült el újra Magyarországról ezen hivatalok túlkapásai elöl.

Válasz

Kothenc Tivadar üzente 13 éve

Ezt a zenét szinte egész nap hallgatnám, de dolgoznom is kell. Amikor a gépem elé ülök elöször erre a zennére kattintok és csak utánna kezdem el a szörfözést. Mikor fogunk újabb Anatole zenét hallani. Drága Kovács Istvánné Mária Magdolna írjon a művész úrnak és tegyenek fel újabb zenéket.

Válasz

Grosz Emese üzente 13 éve

Nagyon szép ez a zene. Megható és tökéletes. Amig hallgattam sokat gondolkoztam a jelenemen. Szívhez szól minden üteme. Gratulálok.

Válasz

Budai Marika üzente 13 éve

Nagyon tisztelem a zeneszerzőt. Amit írt az feledhetetlen és szerintem az utókornak egy nagyon szép ajándék. Halhatatlan alkotás.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Köszönöm a kedves és szép szavakat személyemmel kapcsolatban. Látom sokan vannak akik értékelik a tudást. Sajnos ez a Révész 4 alkalommal jelentett fel a bíróságon, 2 alkalommal a rendőrségen, 2 alkalommal az önkormányzatnál. Most az önkormányzat elutasította a harmadik feljelentését, így átteszik a rendőrségre és az ügyészségre. Nevetséges a feljelentés, mind az összesnek ugyan az az alapja, jogainak a megsértése. Mint észre is vehették, nem válaszolok a leveleire s ez is idegesíti, részemre nem létező valaki ez a Révész István tudatlan ember. Köszönöm a kedves embereknek amiért kiálltak mellettem.
Üdvözlettel.
Anatole Hongrois.

Válasz

Balkusné Ronyecz Júlia üzente 13 éve

Révész István!
Az itt megjelent szép kritika mellett a Révész István postára adott egy újabb feljelentést . Már a sokadikat. Talán újból megirigyelte a szép alkotásokat? Ebben a levelében elismerte, hogy a tények ismerete nélkül alkotott véleményt és tette azt közhírré, rontotta Anatole Hongrois művész hírnevét. "Szívesen belehallgatnék a többi műveidbe is, és nyilván megváltozik a véleményem is..." Arra kérjük, hogy az alaptalan meghurcoltatásokkal ne vegye el a művész idejét az alkotástól, hogy minél több új művel tudjon örömöt szerezni az embereknek. És Révész István jobban tenné , ha a művész tönkretételére szánt időt önmaga fejlesztésére, tanulásra fordítaná. Mert nem elég bemagolni valamit, alkalmazni is tudni kell. Elhiszem, hogy elméletben sok mindent tud, de a gyakorlatban még bőven van mit csiszolnia.

Válasz

Lásztó Tari üzente 13 éve

Na na Révész méhész! Nem Anatole Hongrois művész kezdte a becsület sértést és a művek ellopását. Osztom a nézetét, gratulálok a művész csodálatos zenéjéhez. Gondolom ilyet nem tud alkotni Révész úr csak a szája nagy.

Válasz

Ivett Lakatos üzente 13 éve

Nem akarom elhinni amit itt olvasok. Ez a Révész gratulál a híres művésznek, Anatole Hongroisnak. Olvastam a sok aljas írását. Gondolom a művészt nem nagyon érdekli Révész vallomása. De ha tovább keres ez a komment író megtalálja a többi zenei anyagot is.

Válasz

Révész István üzente 13 éve

Most hallgattam meg a zenemű részletet. A zenei anyag kiváló, s szép. A hozzácsatolt vers nem tudom része e, azonban tematikáját, és prozódiáját tekintve kiváló. Nem bók, nem hátsó fél nyalás, de tiszta tárgyilagos véleményem ez. Szívesen belehallgatnék a többi műveidbe is, és nyilván megváltozik a véleményem is... Ha így csinálod a művészetet, és nem a másik embert, művésztársakat szapulod stb, ez, ez az igazi érték... Gratulálok, és sok sikert kívánok a további munkáidhoz, ha így teszed, és cselekszel. Üdv, Révész István (VÁLASZOKAT, VÉLEMÉNYEKET, SENKITŐL NEM VÁROK, ÉS NEM KÉREK A KOMMENTEMRE!) Tisztelettel és egyben szeretettel küldöm véleményemet Anatole Hongroisnak, azaz, Farkas Antalnak...

Válasz

Farkas Aranka Olga üzente 13 éve

Nekem is nagyon tetszik ez az operett részlet a Gyermek koldusból. De mint ahogy hallottam és a netten is olvastam, a művészről mot forgatnak filmet. Kübekházán is lesz forgatás a csodálatos operett faluban. Az egyik operettje a Tisza partján játszódik és itt is lesz a művésszel egy film forgatás.
Csodálatosak az operettjei.

Válasz

Ivett Lakatos üzente 13 éve

Osztom a nézetét Balkusné Júliának. Csodálatos ez a zene. Romantikusnak is lehetne nevezni ha nem a koldus gyermekről szólna. 40 alkalommal hallgattam meg és még mindig nem tudtam betelni vele. Mária Magdolna nagy örömöt okozott most nekünk. További hasonló zenét töltsön fel a művésztől, Anatole Hongrois zeneszerzőtől.
Köszönjük Anatole Hongrois a csodás operettet.

Válasz

Balkusné Ronyecz Júlia üzente 13 éve

Szerintem csodálatos a dal szövege és a zene is. A zene hűen tükrözi a kislány érzelmeit. Nem is kellenek hozzá képek, mert a zenét hallgatva filmszerűen lepereg a jelenet.
Az operett letölthető az anyagyekönyv.hu oldalról , a keresőbe be kell írni az Anatole Hongrois nevet.

Válasz

István Szepesi üzente 13 éve

Magyarországnak van ilyen zeneszerzője? Szerintem ez csak tévedés lehet. Minden normális és zseni művész elhagyja ezt az országot. Ez az Anatole Hongrois zenéhez nincs mit szólnom. Elgondolkoztató és romantikus így ahogy van. Remélem Magdika tesz még fel nekünk ilyen igazi művészi értéket mai zeneszerzőtől, mondjuk Anatole Hongroistól.

Válasz

Soproni Piroska üzente 13 éve

Csodálatos ez a zene, Balkusné Júlia igazat mondott amikor dícsérte. Gondolom több Anatole operett zenét is fogunk hallani mert ez a szívet is megdobogtatja.

Válasz